2013. november 4., hétfő

„Keltsd életre a parafadugót!” – Szavazz és nyerj!

Nemrégiben adtunk hírt a "Keltsd életre a parafadugót!" című pályázat indulásáról, amelynek médiapartnere a Borgőz borblog. Azóta ötletesebbnél ötletesebb megoldások születtek a Zsirai Pincészet pályázatán. Állólámpa, fotel, női ruha, ékszer... és mind parafadugóból. Na ugye, hogy te is kíváncsi vagy már?!



Nézd meg és szavazz te is november 4-10. között a pincészet Facebook oldalán a legkreatívabb alkotás tervére. Szavazatoddal pedig nemcsak esélyt adsz valakinek arra, hogy elkészítse életnagyságban is művét, hanem még te is megnyerheted a 2 főre szóló borkóstolóval egybekötött hétvégét a Zsirai Pincészet mádi vendégházába.

A szép számmal beérkezett pályaművekre való tekintettel, a pincészet és két együttműködő szervezetéből (Tokaji Borbarátnők Társasága és Az Ihatóbb Magyarországért) álló Zsűri tíz helyett 15 pályaművet választott ki, amelyekre az elkövetkezendő egy hétben szavazni lehet. Végül, a legtöbb voksot kapott 10 mű tervezője kap majd esélyt arra, hogy a szponzorok - a Procork Kft., a HP-Cork Kft., a Hungarokork-Amorim Zrt., és a Naturo-Kork Kft. - támogatásával összesen 30 000 db parafadugó felhasználásával elkészítse a kreációját.

A győztest azonban majd csak a díjátadón nevezi meg a Zsűri, aki 100 ezer Ft-ot, és 6 főre szóló borkóstolót nyer a Zsirai Pincészetnél. A művek egy részét elárverezik, a befolyt összeget pedig jótékony célra ajánlják fel.

A Facebook szavazás mellett pedig még mindig van lehetőség parafadugók visszaküldésére értékes nyereményekért!
Részletek: http://zsiraipinceszet.hu/hu/hireink

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...